Pressmedelande

PRESSMEDELANDE


Unik Lyxloppis Erövrar Solnahallen den 16 mars


SOLNA, Ankdammsgatan 46 [16.03-24]


Vi är glada att presentera ett helt nytt koncept inom andrahandsmarknaden - Lyxloppis! Den 16 mars förvandlar vi Solnahallen till en oas av exklusiva och stilfulla fynd, där antikmässa möter loppis med en modern touch.

Lyxloppis är mer än bara en marknad; det är en upplevelse av kvalitet, unika objekt och stil. Vi tar traditionell loppis till nya höjder genom att erbjuda ett noga utvalt sortiment av exklusiva antikviteter, vintagekläder, samlarobjekt och konstverk. Det är inte bara en möjlighet att handla unika föremål, det är en chans att omfamna historiens skatter och samtidigt ge dem nytt liv.


Evenemangsdetaljer:

· Datum och tid: 16 mars, [10.00-16.00]

· Plats: Solnahallen, [Ankdammsgatan 46]


Varför Lyxloppis?

Lyxloppis är svaret på en föränderlig tidsanda där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Vi tror på att ge gamla ting nytt värde och att skapa en plattform där samlare, entusiaster och alla som uppskattar det cirkulära och unika kan mötas. Varje föremål på Lyxloppis är noga utvalt av våra utställare för sin historia, skönhet och unika karaktär.

Mångfacetterad Lyxloppis: Lyxloppis innebär inte bara glamor och exklusivitet. Det är också platsen där du kan stöta på överraskande skatter, från äldsta sonens Pokémon-samling till farmors eleganta Dior-väskor och smycken. Här finner du en skicklig kombination av exklusiva antikviteter och sprillans nya bra-att-ha prylar. Vi välkomnar säljare som önskar dela med sig av sina unika föremål till priser som överraskar och gläder våra besökare.


Vad kan besökarna förvänta sig?

· Ett exklusivt utbud av antikviteter, samlarobjekt, vintage och designermode.

· Kunskap och expertis från utställare och specialister inom respektive område.

· Möjligheten att hitta unika föremål som ger en touch av elegans och karaktär till dig själv och ditt hem.


Hälsningar från Jetsons Design Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld av upptäckter och inspirerande fynd på vår första Lyxloppis i Solnahallen. Tillsammans skapar vi ett nytt kapitel för andrahandsmarknaden, där varje föremål berättar en historia och varje besökare blir en del av den.

För mer information, vänligen kontakta oss på : [Jetson@live.se]

Följ oss på sociala medier för senaste uppdateringar Instagram: [Jetsonsretrodesign]

Tillsammans skapar vi Sveriges roligast mässor!